Як заблокувати доступ до панелі швидкого налаштування у верхній шторці смартфона? (Android)

Ця опція дає можливість батькам запобігти втручанню дитини в налаштування гаджета. Крім того, з її допомогою дорослі можуть додавати або прибирати потрібні функції, розташовані у верхній шторці телефону, та заборонити дитині її редагувати.

Будь ласка, скористайтеся інструкціями, щоб заблокувати доступ до налаштувань пристрою:

1. Відкрийте налаштування у шторці на пристрої дитини та натисніть редагування.

2. Прибрати з активних деякі налаштування смартфона, які можуть обмежити роботу програми "Parental Control Kroha". Наприклад:

  • значок локації, щоб дитина не змогла відключити відстеження розташування.
  • значки Wi-Fi та передача даних, якщо дитина захоче вимкнути інтернет та обмежити віддалений контроль свого пристрою.
  • енергозбереження, яке може зупинити роботу Parental Control Kroha з метою заощадження батареї. Рекомендуємо ознайомитися з інструкцією з налаштування.
  • енергозбереження та оптимізації батареї.

3. Відкрити застосунок "Parental Control Kroha" на пристрої батька -> виберіть пристрій дитини у списку пристроїв -> в меню програми вибрати пункт "Налаштування".

4. Увімкнути параметр "Заблокувати доступ для редагування Панелі швидкого налаштування в меню Панель сповіщень.


Приклад використання: Батько налаштував "Батьківський контроль Kroha" на смартфоні дитини, включив інтернет (мобільний та Wi-Fi) для можливості передачі даних у реальному режимі часу та даних локації для визначення поточного розташування дитини. Далі батько може увійти в налаштування "шторки" на смартфоні дитини, прибрати відображення функцій Wi-Fi, передачі даних, локації, щоб дитина не змогла відключити їх, після цього заблокувати редагування "шторки" в меню налаштувань у програмі Kroha на пристрої батька. Таким чином, батьки завжди зможуть отримувати інформацію зі смартфона дитини і дитина не зможе відключити ці функції.