Бокове меню застосунку

У меню програми користувачі можуть знайти такі опції:

1. Пристрої. При виборі цього пункту меню користувач потрапляє на головний екран програми зі списком контрольованих дитячих пристроїв.

2. Повідомлення. Тут знаходяться важливі повідомлення про події на телефоні дитини (вихід за межі геозони, встановлення нових програм, відключення критично важливих для роботи програми дозволів).


3. Акаунт. Це меню містить перелік всіх пристроїв, які підключені до облікового запису. У цьому меню можна від'єднати зайвий пристрій, наприклад, якщо він був раніше підключений до облікового запису, але вже не використовується.


4. Оплата. У цьому меню користувачі можуть вибрати один з варіантів передплати (1 місяць/1 рік/Безлімітно) та оплатити її карткою або оплатити передплату ліцензійним кодом, купленим в одному з фізичних магазинів наших партнерів. Докладніше у розділі «Оплата».

5. Підтримка. У цьому меню Ви зможете отримати швидку допомогу з питань, пов'язаних із використанням програми. Відповідь прийде на e-mail, який Ви вказували під час реєстрації.


6. Часті питання (FAQ). У цьому розділі наведено інструкції з використання застосунку.


7. Налаштування. У цьому меню виведено функції, які допоможуть батькам заборонити на смартфоні дитини деякі опції, що обмежують роботу програми.

Також, необхідно правильно налаштувати енергозбереження та оптимізацію батареї, щоб запобігти обмеженню роботи програми.