Чим відрізняється кнопка "Налаштування" в основному та додатковому (бічному) меню?

Кнопка "Налаштування" в основному меню – можливість міняти налаштування з батьківського пристрою на вибраному дитячому пристрої. 

Наприклад, Ви хочете заблокувати доступ до налаштувань на дитячому пристрої (доступно лише для дитячих Android) зі свого пристрою. У цьому випадку відкрийте застосунок Kroha на Вашому пристрої > виберіть пристрій дитини у списку пристроїв > Ви потрапите в основне меню > тут виберіть розділ "Налаштування" > увімкніть перемикач напроти "Заблокувати доступ до налаштувань телефону". 


Кнопка "Налаштування" у додатковому (бічному) меню – можливість міняти налаштування на тому пристрої, на якому Ви відкрили програму Kroha. 

Наприклад, Ви бажаєте заблокувати доступ до налаштувань дитячого телефону (доступно лише для дитячих Android). У цьому випадку відкрийте застосунок "Батьківський контроль Kroha" на дитячому пристрої > натисніть іконку шестерні > виберіть «Змінити батьківські обмеження» > перейдіть в бічне меню (три смуги праворуч вгорі або свайпніть справа наліво) > перейдіть в розділ "Налаштування" > увімкніть перемикач навпроти "Заблокувати доступ до налаштувань телефону".