Блокування телефону (Android)

Якщо батьки хочуть повністю обмежити дитину від користування смартфоном, вони можуть скористатися функцією "Блокування телефону". 

Телефон буде продовжувати працювати у звичайному режимі, і дитина зможе здійснити або прийняти дзвінок, але скористатися будь-яким додатком не зможе.

Важливо! ми свідомо не блокуємо дзвінки, щоб у разі екстреної необхідності дитина могла здійснити або прийняти дзвінок

Користувачам доступні два типи блокування: 

  • Миттєве блокування. 

Блокується за натисканням кнопки "Блокувати телефон". Розблокування проводиться також вручну натисканням кнопки "Розблокувати". 

  • Блокування за розкладом

Завдяки цій функції батьки можуть заблокувати смартфон дитини у певний час, наприклад, на час занять у школі та додаткових занять. Щоб заблокувати певний інтервал часу, потрібно затиснути відповідний осередок початку періоду і провести до потрібного осередку кінця часового інтервалу. Далі увімкнути функцію у правому верхньому кутку меню Розклад. Червоні осередки означають, що у цей інтервал смартфон дитини буде заблоковано. 


  • Білий список. 

У цьому розділі користувачі можуть додати застосунки, які не блокуватимуться під час блокування телефону. Наприклад, батьки не хочуть, щоб месенджери були заблоковані та додають їх до Білого списку.