Як забезпечити роботу у фоновому режимі Parental Control Kroha на OPPO?

Спочатку, на пристрої дитини відкрийте застосунок  Parental Control Kroha > Натисніть іконку шестерні > натисніть кнопку "Змінити батьківські обмеження" > введіть PIN-код > Якщо з'явиться будь-яке керівництво з налаштування, пройдіть його.

Потім відкрийте застосунок Parental Control Kroha на пристрої дитини > Натисніть іконку шестерні > натисніть кнопку "Вимкнути на 2 хвилини" > введіть PIN-код. Це необхідно, щоб налаштування на пристрої дитини не блокувалися 2 хвилини, і ви могли перевірити їх.

Після цього перевірте налаштування енергозбереження. Для цього скористайтеся наступною інструкцією:

  • Відкрийте "Налаштування" на пристрої дитини > Акумулятор > Додаткові параметри > Оптимізація використання акумулятора > Знайдіть застосунок  Parental Control Kroha та встановіть режим "Не оптимізувати".

   

  • Далі відкрийте Налаштування на пристрої дитини > Акумулятор > Додаткові параметри > Керування використанням акумулятора програмами > Знайдіть застосунок Parental Control Kroha і встановіть перемикачі "Дозволити дії у фоновому режимі" та "Дозволити автозапуск" у активне положення.

   

  • На пристроях Oppo з "Центром безпеки" відкрийте застосунок "Центр безпеки" та виберіть "Дозволи конфіденційності" > Менеджер запуску > Дозволити Parental Control Kroha.
  • На деяких пристроях Oppo (наприклад, R9, R11 та A37f) потрібно буде перейти до "Налаштувань" > "Батарея" > "Інші" > Parental Control Kroha та зняти всі налаштування.
  • На деяких інших пристроях потрібно перейти до "Параметри" > Батарея та пам'ять > "Менеджер батареї" та вимкнути Інтелектуальне енергозбереження. Торкніться Відомості про споживану потужність > Оптимізувати для надмірного споживання енергії та зніміть прапорець Parental Control Kroha.