Не працює блокування додатків у категоріях (Android)

Для максимально коректної роботи сервісу рекомендуємо встановити безплатну розширену версію Advanced. 

Якщо інформація з дитячого пристрою не оновлюється, не працюють блокування, не оновлюються месенджери або Ви отримали повідомлення про відключення прав доступу, будь ласка, перевірте налаштування нижче. Для коректної роботи необхідно правильно виконати інструкції:

1. Уважно дотримуватись інструкцій при початковій установці застосунку на пристрої дитини.

Налаштування застосунку максимально спрощено для користувача. Застосунок підводить користувача до кожного необхідного налаштування, і користувачеві потрібно виконати інструкції, які пропонує програма. Користувачеві необхідно надати всі дозволи, щоб додаток працював коректно. Все налаштування займає не більше 1-2 хвилин.

2. Важливо, щоб був увімкнений інтернет на пристрої дитини та батьківському пристрої. Ці налаштування виконуються один раз і виконуються між пристроями через Інтернет.

3. Необхідно налаштувати Автозапуск для застосунку "Батьківський контроль Kroha"
 на пристрої дитини. Якщо застосунок не запуститься автоматично при перезавантаженні або увімкненні пристрою дитини, він не виконуватиме своїх функцій.

4. Необхідно налаштувати роботу застосунку "Батьківський контроль Kroha" у фоновому режимі. 

Щоб застосунок завжди був активний на смартфоні дитини та виконував свої функції, необхідно налаштувати його роботу у фоновому режимі.


5. Вимкнути режим енергозаощадження/оптимізацію батареї для застосунку "Батьківський контроль Kroha" . Рекомендуємо ознайомитись з інструкцією з енергозаощадження 

Важливо! Звертаємо Вашу увагу, що різні виробники можуть по-різному відображати можливість керування автозапуском, оптимізацією, режимом енергоощадження та іншими опціями в налаштуваннях смартфона. Для того, щоб отримати інструкції з налаштування певної моделі пристрою, рекомендуємо ознайомитися з інструкцією з енергозаощадження або звернутися в нашу підтримку support@parental-control.net, звертаємо увагу на те, що подати заявку на інструкції з правильного налаштування конкретної моделі пристрою ви можете в самому додатку.