Звуки (Android)

У розділі "Звуки" батьки мають можливість: записати 30-секундні звуки, слухати звук навколо дитячого пристрою, включити гучну сирену, включити звук на дитячому пристрої.

  •         Записати 30 секундні звуки з дитячого пристрою.

Для кожного облікового запису доступно 20 записів по 30 секунд. Записи зберігаються протягом місяця, а потім автоматично видаляються. Замість них можна записувати нові.

Щоб записати звук, перейдіть до відповідного розділу та натисніть кнопку для запису звуку. Запит на запис звуку буде надіслано на пристрій дитини (дитина не бачить цього запиту). Після того, як звук буде записаний, він з'явиться у списку записів і ви матимете змогу прослухати його.

  • Слухати звук навколо дитини.

За сплаченої ліцензії, кожен місяць зараховується 10 безкоштовних хвилин прослуховування. Також Ви можете придбати додаткові хвилини прослуховування в розділі "Оплата", вкладка "Пакети" або на нашому сайті https://parental-control.net/uk/pricing.

Щоб прослухати звук, перейдіть до відповідного розділу та натисніть кнопку прослуховування.

  • Включити гучну сирену.

Функція призначена для пошуку смартфона в будинку або на вулиці, якщо Ви не можете його знайти. Натисніть кнопку "Увімкнути гучну сирену" і на пристрої дитини буде відтворено звук сирени.

  • Налаштування звуків.

Тут можна віддалено відключити "Беззвучний режим" на смартфоні дитини, якщо дитина включила його, наприклад, у школі і забула відключити його. Батьки зможуть увімкнути звуки на смартфоні дитини, щоб дитина почула дзвінок.